Despre Noi

ORION PRESS
este prima firma din Romania, care s-a privatizat in domeniul exportului si importului de periodice, carti, tiparituri si articole.

Cu un personal specializat in acest domeniu, de-a lungul a 20 de ani, ORION PRESS ofera publicatii din diferite sfere de activitate : istorie, lingvistica, arheologie, arhitectura, chimie, biologie, medicina, informatica, agricultura, etc.

ORION PRESS
intretine relatii de buna colaborare cu cei mai mari agenti comerciali din lume, specializati in exportul si importul de periodice, carti, tiparituri in scopul informarii si documentarii tuturor institutiilor si persoanelor particulare, dornice sa fie la zi cu ultimele noutati in domenii de larg interes.

  • ORION PRESS ofera abonamente si la publicatii periodice cu aparitie neregulata pentru agenti, biblioteci, librarii, universitati si persoane particulare atat din tara cat si din strainatate.
  • ORION PRESS poate furniza de asemenea orice publicatie seriala- carti si reviste romanesti si din import.ORION PRESS nu este numai un furnizor de abonamente din anul curent ci si un dealer de publicatii aparute in anii anteriori, daca acestea din urma nu sunt epuizate.

2003 ORION PRESS Impex 2000 Srl